Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2022

"Ποιος σκότωσε τον κύριο Χ;"

 

Παρίσι, 1900

Σε ένα από τα σπουδαιότερα επιστημονικά συνέδρια, ο φημισμένος Καθηγητής Χ δολοφονείται. Οι κορυφαίοι φιλόσοφοι και μαθηματικοί όλων των εποχών θεωρούνται ύποπτοι. Ποιος, τελικά, σκότωσε τον Καθηγητή Χ;


"Ποιος σκότωσε τον κύριο Χ;"


Ένα έγκλημα...

Ένα ταξίδι στον χρόνο...

Ένα απρόσμενο φινάλε...


"Ποιος σκότωσε τον κύριο Χ;"


Ίσως να γνωρίζετε ήδη το graphic novel του Θοδωρή Ανδριόπουλου, με εικονογράφηση του Θανάση Γκιόκα, αφού το βιβλίο κυκλοφορεί στην παγκόσμια αγορά. Στο graphic novel "Ποιος σκότωσε τον κύριο Χ;" η δολοφονία του Καθηγητή Χ γίνεται η αφετηρία ενός συναρπαστικού ταξιδιού στον κόσμο της φιλοσοφίας και της επιστήμης. Η ιστορία βασίζεται σε πραγματικά περιστατικά και οι ήρωές της είναι αληθινά πρόσωπα, που συντέλεσαν με μοναδικό τρόπο στην πρόοδο της επιστήμης.  


"Στα Μαθηματικά δεν υπάρχουν αδιέξοδα..."
Από τον πρόλογο του βιβλίου...

5 σχόλια:

  1. Καλημέρα Φωτεινή!!!😀 Ακόμα μία εξαιρετική δουλειά, χαρά στο κουράγιο σου!! Μία απορία: Το βιβλίο είναι και για μεγάλους ή μόνο για παιδιά; Ρωτάω γιατί με μια πρώτη ματιά μου φάνηκε ότι είναι για μικρά παιδιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δυστυχώς δεν το ξέρω το βιβλίο, Φωτεινή και ευχαριστούμε εδώ για την παρουσίαση και τις πληροφορίες. Πρέπει να είναι εξαιρετικό. Το κρατώ ως σημείωση. Καλό μήνα καλή μου φίλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλό μήνα φίλοι μου, σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια! Το βιβλίο είναι κυρίως για μεγάλους, ή μεγάλα παιδιά κατά τη γνώμη μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ για την πληροφόρηση, θα το αγοράσω μέσα στην εβδομάδα.😀

      Διαγραφή